Az oldalon az utóbbi évek jelentősebb fejlesztéseiről, beruházásairól olvashat.

2016.

Tavasszal néhány berendezést vásároltunk, ezzel bővítve a gépparkot. A budapesti Modul Bake Kft-től szereztünk be 1db Mac-Pan tip. kiflisodró gépet, 1db Ensis 52 tip. automata kenyérszeletelő gépet és 1db Arévalo 60 l. dagasztóvíz-hűtőgépet.

2017.

Ősszel elkészült az új épületegység, benne raktárral és egy második garázzsal.

2018.

Tavasszal került beüzemelésre az előzőévben épült raktárban a hűtőkamránk. A kivitelezést az egri Majoros Hűtő csapata végezte.
Augusztusban teljes körű festés, meszelés történt.

2020.

Ősszel a vizesblokkokban a régi faajtókat új műanyag ajtókra cseréltük.
7 év után autócsere is történt. November 3-án átvettük az új, kék színű Peugeot Boxer kisteherautót.

2021.

Több kisebb-nagyobb fejlesztés volt. Februárban új sütőlemezeket és -formákat vásároltunk.
Májusban zsemle osztó-gömbölyítőgépet vettünk (használt).
Augusztusban az öltöző korszerűsítése történt meg. Új, fémből készült szekrényeket vásároltunk, a bojlert átfolyós rendszerű elektromos vízmelegítőre cseréltük, új fogasokat szereltünk fel a törölközőknek és a kabátoknak. Így az öltözőnk világosabbá és kulturáltabbá vált.
Októberben a lemez- és kocsiraktáron ajtót cseréltünk.
Decemberben a központi fűtés elektromos kazánját cseréltünk le.

2022.

Az utóbbi évek egyik legnagyobb fejlesztése történt a nyáron.
Augusztus 20-i hosszú hétvégén került telepítésre az új, portugál gyártmányú Ramalhos Rotoram Single típusú, fa pellet fűtésű forgókocsis kemence. A berendezés különlegessége a pellet tüzelésen kívül (amely az alföldi régióban még ritkának számít, az ország északi megyéiben viszont már elterjettebb) az hogy, a gyárnak ez az első Magyarországon üzembehelyezett forgókocsis és pelletes kemencéje. Ezzel, egy napra pontosan 24 éves, gázolajos fogókocsis berendezést váltottuk ki.
A gépet a kecskeméti Sütödetech Kft. szállította és telepítette.

2023.

Januárban az üzemi helyiségek, júliusban a többi helyiség és a külső homlokzat teljes festése, meszelése történt. Utóbbival egyidőben több régi nyílászárót műanyagra cseréltettünk.

Május 23-án állt szolgálatban az új, 80 tészta kg kapacitású LP Group típusú dagasztógép. A berendezés egy 24 éves Multiprogres gyártmányút váltott.
A gépet a dunaharaszti Bakeline Kft. szállította.

2024.

Március 21-én került felépítésre az új, egyedi igényeink alapján gyártott Mod.Base tip. kelesztőkamra.
A berendezést a budapesti Modul Bake Kft szállította.

Április 2-május 18. között lezajlott beruházás után üzemünket alkalmassá tettük a liszt raklapos fogadására. Ennek keretében az udvaron aszfaltos út készült és a raktárra új bejáratot nyitottunk amelyre redőnykapu került.
Az aszfaltozást a kenderesi Út-Profil Kft végezte, a raktárnál a kisújszállási Flex Home Kft és szolnoki Jola nyílászáró centrum működött közre.