Üzletünkben a hét 6 napján várjuk vásárlóinkat, a következő nyitvatartási rend szerint:

hétfőtől-péntekig5:30-11:0015:00-17:00
szombaton5:30-11:00———
Nyitás előtt

Üzlet a pékség épületében van, alapterülete 20 m2. Az első nyitva tartási nap 1993. december 21-én, kedden volt.
A legforgalmasabb időszak általában a reggeli órákban van, nyitástól kora délelőttig. Mi minden reggel friss, az éjszaka-hajnalban sült kenyeret és pékárut kínálunk vásárlóinkat.

Kínálatban megtalálható a klasszikus Fehér kenyér 1kg-os, 0,75kg-os, 0,5kg-os, 0,3kg-os tömegekben; egészben illetve szeletelt-csomagolt formában (kivétel a 0,3kg-os amely csak egészben, a 0,75kg-os pedig csak szeletelve).

Rendelésre sütünk 0,3kg-os Leves cipót is. Ötletes tálalása lehet egy levesnek vagy egy ragunak.

Az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend a 0,5kg-os Szeletelt Rozsos kenyér valamint a Korpás kifli. 2018. februárja óta kapható a szintén fél kilogrammos Szeletelt Teljes kiőrlésű Formavekni.

Termékkörünk oszlopos tagjai: a Kakaós csiga, a Pizzás rács, Rétes (túrós és mákos), a Fonott kalács fél és negyed kg-os kivitelben, a Lekváros papucs és a Sajtos pogácsa. Képgaléria az oldal alján!


Kínálat mára már elképzelhetetlen az Apró perec (más néven Lakodalmas perec) nélkül. Nyári hétvégéken valamint ünnepekkor jelentős mennyiségben fogy. Népszerűségét az is mutatja, hogy többeknél amikor hazalátogatnak Kisújszállásra, kihagyhatatlan a perec vásárlás.
Péntekenként Ablakos kalács is kapható, ami így már nem csak a lakodalmak süteménye, hanem akár egy hétvégi rágcsálnivaló is lehet. Az Ablakos kalács speciális változata a Nagy fonott ablakos kalács, amelyet csak rendelésre sütünk és kifejezetten a lakodalmakhoz kötődik.

Keddi és szombati piacok alkalmával Kis péklángos is kapható, ami a híres Péklángosunk kisebb változata. Jelenleg kétféle feltéttel sütjük őket.

Állandó kínálatunk mellett vannak valamilyen ünnephez kötődő, időszakos termékeink is.
Ilyen: húsvétkor a 0,5kg-os Zsúrkenyér (valóban az, nem csak a neve), adventi időszakban Adventi kalács, szilveszterkor Kis rétes 5 féle ízben.

A Kereskedelmi törvény előírásának megfelelően 2020. december 9-től biztosítunk elektronikus fizetési módot. Üzletünkben ez bankkártyás fizetési lehetőséget jelent.

2022. július 2-tól boltunk kínálata üdítőitallal bővült, amelyet a nyári időszakban hűtve is értékesítünk.

Ásványvíz 0,5 l. (mentes, szénsavas)125,- Ft
MÁRKA Ice Tea lemon 0,5 l.245,- Ft
MÁRKA Fruitica multivitamin 0,5 l.245,-Ft
MÁRKA narancs (szénsavas) 0,5 l.245,-Ft
PEPSI Cola 0,5 l.345,- Ft